Wij nemen u mee terug naar een lang verleden en........ eindigen in het heden !

Kent u ze nog ?

Zeven zeer ervaren muzikanten nemen u mee op een muzikale reis van de 50’er jaren vorige eeuw tot……. Muziek die u altijd nog eens wilde horen van Neil Sedaka, Ricky Nelson, The Everly Brothers, Cliff Richard, Elvis Presley en vele anderen uit die tijd. 

Maar ook de muziek van meerstemmige groepen zoals The Byrds, CrosbyStillsNash, The Eagles en The Beatles wordt overtuigend gebracht. Kortom een feest der herkenning ! Er is altijd veel interactie met het publiek.

En....... kent u Rodney Crowell al, of ooit gehoord van Chris Stapleton en Travis Tritt,  de meest vooraanstaande country/rock zangers in Amerika? 

*********************************************************************************Het nieuwe theaterprogramma van MCP heet;

"Met Americana de Country in" 

Dit programma wordt uitgerold van maart 2023 tot.....? 

MCP neemt u mee naar Amerika. De meeste leden van MCP zijn opgegroeid in de sixties. Met welke muziek maakten zij voor het eerste kennis? Uiteraard met de “Engelse golf”, maar daarnaast ook de Americana van bijvoorbeeld Elv is Presley en niet veel later groepen zoals  The Beach Boys, The Byrds, The Monkees, JJ Cale (de Tulsa sound!), Bruce Springsteen, Johnny Cash e.a. En uiteraard ook de countrymuziek! Wie kent niet Dolly Parton? Vandaag de dag zijn er in Amerika een scala van zangers en bands die zogenaamde countryrock spelen. Vaak prachtige ballads in een eigentijds jasje. Kent u ze? Rodney Crowell, Chris Stapleton,  Travis Tritt,  Brad Paisley? Nee, dan wordt het tijd dat u kennis met ze maakt ! MCP gaat daarvoor zorgen ! Kom langs bij een van hun eerstvolgende optredens. Voor details kunt u ook op  Facebook  pagina terecht.


*********************************************************************************

 

Natuurlijk kunt u ons ook gewoon boeken voor een gezellige avond of middag met een mix van de muziek welke door de hierboven genoemde artiesten wordt uitgevoerd.